=

Specialistische reiniging

Van het reinigen van VETkanalen, luchtkanalen en airsocks, tot het ledigen van een vetput. En van de dieptereiniging van keukens tot het technisch reinigen van luchtbehandelingskasten. VETgroep is al ruim tien jaar gespecialiseerd in dit niet-alledaagse, zeer specialistische reinigingswerk. Als ervaren, stabiele en betrouwbare partner zorgen we ervoor dat jouw professionele omgeving schoon, veilig en gezond is. Dat is gezonder en veiliger voor je medewerkers én je klanten. En je verlengt daarmee ook direct de levensduur van jouw installaties én bespaart op energiekosten. 

Hieronder vind je een overzicht van de diensten binnen onze expertise specialistische reiniging. 

Vetkanalen reinigen

Hoe is de huidige staat van de vetkanalen in jouw horecakeuken? Zorg jij momenteel voor de juiste hygiënische omstandigheden of riskeer je op dit moment boetes en (levens)gevaarlijke situaties voor jezelf, je werknemers en je gasten, met alle mogelijke gevolgen van dien?

Luchtkanalen reinigen

Door zuivere lucht aan te voeren voorkomen we een verdere verspreiding van stof, verontreiniging, bacteriën, allergenen, ziektekiemen en virussen. Schone lucht is voor iedereen essentieel. Of we nu werken, leren en studeren, sporten en ontspannen, zorg ondergaan of van onze oude dag genieten.

Airsocks

In steeds meer gebouwen wordt schone lucht aangevoerd door zogenaamde Airsocks. Airsocks zijn textiele luchtverdeelslangen met miljoenen kleine poriën die de lucht doorlaten. Het spreekt voor zich dat deze slangen regelmatig onderhoud en reiniging nodig hebben om deze luchtgaatjes open te houden en de luchtkwaliteit te waarborgen.