Onze werkzaamheden op Landgoed Tespelduyn

Met een unieke locatie midden in de bollenstreek heeft Landgoed Tespelduyn alles in zich om gasten culinair te laten genieten van de lekkerste gerechten. Met dagelijks een druk belaste keuken, is het de hoogste tijd om deze grondig te reinigen. Elk bedrijf is anders en elke klus vraagt dan ook om een andere aanpak. Daarom zijn we ‘s avonds laat met het team op pad gegaan om de gasten niet tot last te zijn.

Voorafgaand aan deze schoonmaakoperatie hebben we zorgvuldige voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat het team niet voor verrassingen komt te staan. De locatie van de kanalen, de staat van de afzuigkappen en alle benodigdheden voor de klus zijn grondig in kaart gebracht, waardoor het werk vlot en zonder complicaties kan worden uitgevoerd.

Onze conclusie? De afzuigkappen, kanalen en afzuigmotor moesten grondig gereinigd worden om ervoor te zorgen dat alles weer spik en span is. Een taak die we niet alleen uitvoeren voor het comfort van de gasten, maar ook voor de veiligheid en hygiëne in de keuken.

Onze specialisten zijn aan de slag gegaan met het grondig reinigen van de gehele installatie. Van gereinigde filters tot schone roosters en nette vloeren, de keuken is spik en span achter gelaten zoals je van een professionele keuken magkan verwachten.

Dankzij onze doelgerichte aanpak kan de kok van Tespelduyn de volgende dag weer genieten van een keuken die er zo goed als nieuw uitziet en die gereed is voor een nieuwe periode van veilig en hygiënisch koken!

Bij de VETGroep hechten we veel waarde aan maatwerk. Daarom is bewust gekozen om deze opdracht in de late uren van de avond uit te voeren. Op dit tijdstip is het restaurant gesloten, waardoor de dagelijkse werkzaamheden van Tespelduyn niet worden verstoord en de monteurs ongehinderd hun werk kunnen verrichten. Ook voor ons team is dit een fijne bijkomstigheid.

Bekijk ook de video waarin Mark je meeneemt in deze case.