=

Nieuwbouw & Renovatie

Wil je een installatie op topniveau? Kies dan voor nieuwbouw of renovatie via VETgroep. Onze ervaren en betrouwbare vakkrachten bouwen en renoveren al ruim tien jaar afzuigsystemen, airconditioning en WTW-units (warmte-terugwin) voor onder meer de horeca, woningen, kantoren, zorg- en sportinstellingen, productieruimtes en de maritieme sector. Met nieuwe of gerenoveerde installatiesystemen via VETgroep ben je verzekerd van de toevoer van kwalitatief goede lucht en een comfortabel en gezond leef- of werkklimaat. 

Hieronder vind je een overzicht van de diensten binnen onze expertise nieuwbouw & renovatie. 

Afzuigsystemen

Afzuigsystemen zijn van groot belang voor zowel de leefbaarheid, het werkklimaat als de duurzaamheid van een gebouw. Een slecht of onvoldoende werkend afzuig- of luchtsysteem kan grote gevolgen hebben. Reken daarom bij nieuwbouw of renovatie van afzuigsystemen op de vakkundige experts van VETgroep.

Airconditioning

Een goede airconditioning is van groot belang voor zowel de leefbaarheid als het werkklimaat van een gebouw. Een slecht of onvoldoende werkende airco kan grote gevolgen hebben voor de luchtkwaliteit en de omgevingstemperatuur.

WTW-units

Moet er een nieuwe WTW-unit geïnstalleerd worden? Of is er een bestaand systeem aanwezig dat gerenoveerd moet worden? Kies voor montage door vakkundige vetexperts. Of het nu gaat om complete systemen of onderdelen zoals de WTW-unit, plafond- en wandroosters en vast of flexibel kanaalwerk voor de aan- en afvoer richting de WTW-unit.