=

Oppervlakte Reiniging

Of het nu gaat om een groot industrieterrein met olieresten op het asfalt of om een kantoorpand met groene aanslag op daken en gevels; VETgroep biedt de oplossing en maakt jouw oppervlakte weer brandschoon. Wij zijn al ruim tien jaar gespecialiseerd in het reinigen van oppervlaktes, waaronder daken en gevels. Hierbij passen we onder meer hogedrukreiniging toe. Eén ding weet je zeker: als onze ervaren en betrouwbare vakkrachten zijn langs geweest, shinet jouw omgeving als nooit tevoren. 

Hieronder vind je een overzicht van de diensten binnen onze expertise oppervlaktereiniging. 

Sponsstralen & Zandstralen

VETgroep is gespecialiseerd in straal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden van hoogwaardige kwaliteit. VETgroep straalt grote en kleine objecten op locatie.

Dak en Gevelreiniging

Het onderhouden van je dak en gevels is van essentieel belang om schade zoals scheuren en permanente verkleuring te voorkomen. Dak en gevelreiniging draagt bij aan de uitstraling en verbetert ook de kwaliteit van jouw dak en gevel.

Buitenterrein reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van beton, bestrating, terrassen en hout is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit en het verlengen van de levensduur van jouw buitenterrein.