=

Airsocks

Specialistische reiniging van Airsocks

In steeds meer gebouwen wordt schone lucht aangevoerd door zogenaamde Airsocks. Airsocks zijn textiele luchtverdeelslangen met miljoenen kleine poriën die de lucht doorlaten. Het spreekt voor zich dat deze slangen regelmatig onderhoud en reiniging nodig hebben om deze luchtgaatjes open te houden en de luchtkwaliteit te waarborgen. Verontreiniging van airsocks zorgt voor het dichtslibben van deze gaatjes wat zich uit in een drastische capaciteitsafname in aanvoer van schone lucht, een behoorlijke stijging in energieverbruik en een verhoging van de druk in de airsocks, met alle gevolgen van dien. Daarnaast kan verkeerde reiniging zorgen voor krimp van het textiel en verminderde brandveiligheid. Laat dit dus over aan onze vakkundige experts in techniek.

Jouw airsocks

Hoe is de huidige staat van de airsocks in jouw gebouw? Werken ze nog optimaal of merk je een achteruitgang in functionaliteit en verhoging in energieverbruik? Bij airsocks is het van belang om deze tijdig te laten reinigen en periodiek te onderhouden. Gebeurt dit niet dan kan oplopende luchtdruk gevolgen hebben voor zowel de airsocks zelf, de ophanging mechaniek en omliggende plafonddelen. Daarnaast functioneren de slangen minder wat het filterend vermogen, de luchtkwaliteit en daarmee het verblijfsklimaat niet ten goede komt.

De zaken goed op orde

Kies voor een VETgroep onderhoudsabonnement voor jouw airsocks. Met onze periodieke reiniging en rapportage blijf je al deze problemen eenvoudig voor. Onze vakkundige vetexperts zorgen al jarenlang voor schone luchtverdeelslangen in vele typen gebouwen en complexen. Met preventieve controle, reiniging en reparatie blijf je verzekerd van optimale lucht hygiëne en brandveiligheid. VETgroep repareert en herstelt airsocks in eigen atelier. Ook aanpassingen aan airsocks zijn mogelijk.

Kies voor periodieke VETgroep Airsocksreiniging en:

– Blijf verzekerd van optimale schone luchttoevoer
– Voorkom schade door oplopende luchtdruk in de airsocks
– Verbeter het woon- en werkklimaat en dring ziekteverzuim terug
– Voorkom een verminderde brandveiligheid door verkeerde reiniging
– Jouw airsocks worden gereinigd overeenkomstig wasprocede’s van leveranciers
– Krijg advies over de benodigde reinigingsgraad
– Verleng de levensduur van je luchtverdeelslangen en voorkom verkleuring
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts