=

Onderhoud & Reparatie

Wanneer installaties defect zijn of niet optimaal functioneren, kan dit enorme gevolgen hebben. Voor de gezondheid en veiligheid van jouw mensen en klanten, maar ook voor jouw bedrijfsproces. Daarnaast kunnen zowel de geluidsoverlast als het energieverbruik flink toenemen. VETgroep biedt (periodiek) onderhoud, waarmee we uitval van jouw installaties voorkomen en de levensduur verlengen. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan staan onze monteurs klaar om het defect zo snel mogelijk te repareren. 

Hieronder vind je een overzicht van de diensten binnen onze expertise onderhoud & reparatie. 

Reconditioneren

Luchtbehandelingskasten kunnen na verloop van tijd minder effectief gaan werken, terwijl het energieverbruik enorm kan toenemen. Een goede oplossing om dit te voorkomen is het reconditioneren van luchtbehandelingskasten. Daarbij worden na inspectie de prestaties geoptimaliseerd en slijtage en achterstallig onderhoud verholpen.

Vetput legen

Hoe is de huidige staat van de vetput in jouw horecakeuken? Zorg jij momenteel voor de juiste hygiënische omstandigheden? In een vetput mag het vet een maximale laagdikte van 16 cm bedragen. Ook mag het slib gedeelte van de vetput voor maximaal 50% gevuld zijn met slib. Boven één van deze waarden moet de vetput gereinigd worden.

Afzuigventilatoren

Defecte of afgekeurde afzuigventilatoren kunnen een enorm effect hebben op de directe omgeving, medewerkers en werkzaamheden. Een niet werkend afzuig- of luchtsysteem kan een domino-effect veroorzaken op jouw bedrijfsvoering en deze in het ergste geval geheel stilleggen. Een dergelijk ingrijpend risico wil je te allen tijde voorkomen.