=

Vetkanalen reinigen voor horeca en grootkeuken

In horeca en grootkeukens kunnen verontreinigde afzuiginstallaties en vetkanalen voor (onzichtbare) problemen zorgen. Niet alleen op het gebied van hygiëne (stofophoping, bacteriën en schimmelvorming) maar zeker wat betreft brandgevaar. Brand in horecagelegenheden ontstaat vaak in een slecht onderhouden afzuigkap of vetkanaal. Daar komt bij dat dit soort branden moeilijk blusbaar zijn, zich razendsnel kunnen uitbreiden en dus enorme schade kunnen veroorzaken. Zeker wanneer verzekeraars deze schade vervolgens niet vergoeden vanwege aantoonbaar nalatig onderhoud.

Jouw afzuigings- en vetkanalen

Hoe is de huidige staat van de vetkanalen in jouw horecakeuken? Zorg jij momenteel voor de juiste hygiënische omstandigheden of riskeer je op dit moment boetes en (levens)gevaarlijke situaties voor jezelf, je werknemers en je gasten, met alle mogelijke gevolgen van dien?

De vetkanalen goed op orde

Met periodieke reiniging en certificering door VETgroep blijf je al deze problemen eenvoudig voor. Onze vakkundige vetexperts zorgen al ruim tien jaar voor brandschone kanalen in het overgrote deel van de Nederlandse horeca. Met een jaarlijks VETgroep Vetcertificaat kun jij de verzekeraar aantonen dat je zaken goed op orde zijn.

De voordelen van periodieke VETgroep vetkanaalreiniging:

– Optimaliseer (door de NVWA vereiste) hygiënische omstandigheden
– Minimaliseer brandgevaarlijke situaties
– Voorkom hygiëne-/veiligheid boetes en -sluitingen
– Behoud dekking door je (brand)verzekering
– Verbeter het functioneren van je afzuiging en vetkanalen
– Verleng de levensduur van je installaties
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts