Multidisciplinair project voor Fletcher

Van Limburg tot Friesland. Je vindt ons door het hele land. Zo waren we onlangs aanwezig bij het Fletcher Wellness-Hotel in Sittard, voor een multidisciplinair project vanwege achterstallig onderhoud. Een uitdagende klus aangezien er op deze locatie diverse factoren zijn waar we tegelijkertijd mee te maken krijgen. 

Het Fletcher Wellness-Hotel in Sittard, een grote opdrachtgever voor de VETgroep waarbij we met ons team een dag lang flink aan de slag konden. Door achterstallig onderhoud hadden alle installaties een flinke reiniging nodig. 

In totaal hebben we zes luchtbehandelingskasten volledig voorzien van een goede opknapbeurt. We hebben ze chemisch gereinigd en ontroest, waardoor alles weer draaibaar en toegankelijk is gemaakt. Naast de luchtbehandelingskasten hebben we ook direct de luchtkanalen aangepakt.

De luchtkanalen boven op het dak zijn gedemonteerd en vervangen voor nieuwe kanalen. We hebben ze daarnaast ook direct voorzien van een goede isolatie, waardoor er weinig lucht kan ontsnappen. Het resultaat? Een lager energieverbruik! De kanalen in het pand zijn natuurlijk ook volledig gereinigd en zien er weer gloednieuw uit. 

Samen met ons team hebben we deze VETTE klus kunnen klaren en beschikt het Fletcher Wellness-Hotel Sittard weer over schone en veilige kanalen. Op naar de volgende! 

Bekijk ook de video waarin Kenneth je meeneemt in deze case.