=

Luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen voor een optimaal woon- en werkklimaat

Goed onderhouden en schone luchtkanalen zijn van groot belang. In bijvoorbeeld kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, horeca, sportcomplexen en woningbouw. Daar weten we bij Vetgroep alles van. Door zuivere lucht aan te voeren voorkomen we een verdere verspreiding van stof, verontreiniging, bacteriën, allergenen, ziektekiemen en virussen. Schone lucht is voor iedereen essentieel. Of we nu werken, leren en studeren, sporten en ontspannen, zorg ondergaan of van onze oude dag genieten. Bij deze laatste groepen kunnen verontreinigde luchtkanalen zelfs levensbedreigend zijn. De pandemie van de afgelopen jaren heeft nogmaals benadrukt welke positieve invloed zuivere lucht en een goede ventilatie op ons woon- en werkklimaat kan hebben.

Jouw luchtsystemen en ventilatiekanalen

Hoe is de huidige staat van de luchtkanalen in jouw gebouw? Zorg jij momenteel voor optimale omstandigheden en ventilatiemogelijkheden? Of riskeer je op dit moment gezondheidsschade en een schadelijk werk- en verblijfsklimaat voor jezelf, je werknemers en je gasten, met alle mogelijke gevolgen van dien?

De luchtkanalen goed op orde met een VETgroep onderhoudsabonnement

Kies voor een VETgroep onderhoudsabonnement voor jouw klimaatbeheersingssystemen. Met onze periodieke reiniging en rapportage blijf je al deze problemen eenvoudig voor. Onze vakkundige vetexperts zorgen al jarenlang voor schone afzuigsystemen, luchtbehandelingskanalen, luchtbehandelingskasten en bijbehorende filters, roosters, rozetten en airsocks in vele typen gebouwen en complexen. Met preventieve controle, reiniging en desinfectie blijf je verzekerd van optimale luchthygiëne.

Kies voor periodieke VETgroep luchtkanaal reiniging en:

– Optimaliseer hygiënische omstandigheden
– Minimaliseer overdracht van allergieën en ziektes door de lucht
– Verbeter het woon- en werkklimaat en dring ziekteverzuim terug
– Voorkom hygiëne-/veiligheid boetes en -sluitingen
– Tijdige vervanging van luchtfilters
– Verleng de levensduur van je installaties
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts