Dit is RZ-CLEAN-SEAL

In de dynamische wereld van commerciële grootkeukens is efficiëntie, veiligheid en hygiëne van cruciaal belang. Daarom introduceren we met trots RZ-CLEAN-SEAL. Sinds 2023 is VETgroep de enige partij in de Benelux die dit gepatenteerde product mag aanbrengen. Een baanbrekend product dat is ontworpen om een oplossing te bieden voor de uitdagingen waarmee grootkeukenafzuigsystemen worden geconfronteerd. Of het nu gaat om de brandveiligheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak of luchtkwaliteit, RZ-CLEAN-SEAL biedt een allesomvattende benadering voor het optimaliseren van de prestaties van afzuigsystemen en het waarborgen van een veilige en gezonde keukenomgeving.

Het probleem: Onveilige situatie en complex onderhoud van afzuigsystemen

Goed functionerende en veilige afzuigsystemen zijn essentieel in een grootkeuken. Na verloop van tijd leidt het gebruik tot de opbouw van hardnekkige vetvervuiling in de kanalen, die aanzienlijk brandbaar is. Het schoonmaken van deze systemen is een uitdaging op zichzelf, omdat veel delen moeilijk bereikbaar zijn voor standaard reinigingsapparatuur. Handmatige reiniging is tijdrovend en kostbaar, en in sommige gevallen leiden zware vervuilingen tot operationele onderbrekingen en geuroverlast in de omgeving van de installatie.

De oplossing: RZ-CLEAN-SEAL 

Veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak in één. RZ-CLEAN-SEAL is niet zomaar een coating, het is een revolutionaire oplossing die speciaal is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken. Met zijn geavanceerde kenmerken biedt RZ-CLEAN-SEAL een veelzijdige bescherming en verbeterde functionaliteit voor grootkeuken afzuigsystemen.

De voordelen op een rij

 • Brandwerende bescherming
  RZ-CLEAN-SEAL zorgt voor een betere brandveiligheid van het afzuigsysteem.
 • Duurzame afdichting
  Deze op waterbasis ontwikkelde coating is elastisch en bestand tegen water, olie, zuren en alkaliën. Het hecht zelfs op hardnekkige vetvervuiling.
 • Veiligheid in diverse omstandigheden
  RZ-CLEAN-SEAL is bestand tegen UV-straling en kan worden toegepast op locaties met hoge luchtvochtigheid, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Verbeterd onderhoud
  Dankzij de vuilafstotende eigenschappen van RZ-CLEAN-SEAL wordt hechting van nieuwe vervuiling voorkomen. Dit optimaliseert preventief onderhoud, verbetert de functionaliteit en verhoogt de algehele brandveiligheid.

Meerdere oplossingen

Met RZ-CLEAN-SEAL kunnen effectief lekkages worden afgedicht. RZ-CLEAN-SEAL wordt in meerdere lagen aangebracht voor een optimale afdichting. Het resultaat is een afzuigsysteem dat niet alleen beter beschermd is tegen brand, maar ook gemakkelijker te onderhouden, lekkagevrij, energiezuiniger en duurzamer is.

Deze innovatieve coating biedt dus niet alleen een oplossing voor brandveiligheid, maar ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het is tijd om afscheid te nemen van handmatige, tijdrovende reinigingen en te kiezen voor een geavanceerde, proactieve benadering van het beheer van grootkeuken afzuigsystemen. Met RZ-CLEAN-SEAL kun je vertrouwen op een betrouwbare, veilige en efficiënte onderhoudsoplossing voor jouw installatie.

Indien je geïnteresseerd bent in het laten aanbrengen van RZ-CLEAN-SEAL staan wij klaar om je van verdere informatie te voorzien of eventuele vragen te beantwoorden.

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 010- 763 06 17 of laat je gegevens achter via de contactpagina. Indien gewenst kunnen we ook een persoonlijke afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken er naar uit om jouw installatie in optimale staat te houden.