=

Onze expertises

Retrofitten luchtbehandelingskasten

Bij VETgroep begrijpen we hoe belangrijk ventilatiesystemen voor een object zijn. Je weet vast dat een goede ventilatie van vitaal belang is om een gezonde luchtkwaliteit in diverse omgevingen te handhaven. Maar laten we ook niet vergeten dat ze een onmisbare rol spelen bij het conditioneren en circuleren van lucht in commerciële en industriële gebouwen. Ben jij je aan het oriënteren om jouw luchtbehandelingskast te verduurzamen

Filter Vervang Service

Zijn de luchtfilters in je luchtbehandelingskasten, airconditioning- en ventilatiesystemen toe aan vervanging? Dan kan je terecht bij onze partner ESKA Filtertechniek. Zij bieden een filtervervangservice aan.

Met deze filtervervangservice van ESKA zorg je niet alleen voor schone filters, maar ook voor een verhogende energie-efficiëntie,  een betere luchtkwaliteit en weet je de levensduur van je systemen te verlengen.

Dit kan overigens ook een preventief onderhoudsprogramma bevatten, door de inspectie van de filters, van de luchtkanalen en van de luchtbehandelings- en ventilatiesystemen.

RZ-CLEAN-SEAL

In de dynamische wereld van commerciële grootkeukens is efficiëntie, veiligheid en hygiëne van cruciaal belang. Daarom introduceren we met trots RZ-CLEAN-SEAL. Sinds 2023 is VETgroep de enige partij in de Benelux die dit gepatenteerde product mag aanbrengen. Een baanbrekend product dat is ontworpen om een oplossing te bieden voor de uitdagingen waarmee grootkeukenafzuigsystemen worden geconfronteerd. Of het nu gaat om de brandveiligheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak of luchtkwaliteit, RZ-CLEAN-SEAL biedt een allesomvattende benadering voor het optimaliseren van de prestaties van afzuigsystemen en het waarborgen van een veilige en gezonde keukenomgeving.