=

Afzuigventilatoren

Onderhoud en reparatie van afzuigventilatoren

Defecte of afgekeurde afzuigventilatoren kunnen een enorm effect hebben op de directe omgeving, medewerkers en werkzaamheden. Een niet werkend afzuig- of luchtsysteem kan een domino-effect veroorzaken op je bedrijfsvoering en deze in het ergste geval geheel stilleggen. Een dergelijk ingrijpend risico wil je te allen tijde voorkomen. Daarbij kun je rekenen op de inzet van de vakkundige experts van VETgroep. Niet alleen voor preventief en periodiek onderhoud, ook voor snelle reparatie wanneer je installatie defect mocht raken. Zodat een mogelijk downtime zo kort mogelijk gehouden kan worden en de mogelijke economische gevolgen minimaal blijven.

Onderhoud aan afzuigventilatoren

Hoe is de huidige staat van de afzuigventilatoren in jou gebouw of productieruimte? Kies voor vakkundig onderhoud bestaande uit o.a. een capaciteitscheck, doormeten van motoren, reiniging of vervanging van mechanische onderdelen, elektrotechnisch onderhoud, constructief onderhoud (bevestigingsmaterialen) en optimalisatie van prestaties.

Reparatie van afzuigventilatoren

Wanneer een onderdeel of een gehele installatie onverhoopt defect raakt, zorgen onze vakkundige experts voor snelle reparatie of vervanging zodat je snel verder kunt.

De afzuigventilatoren goed op orde

Kies je voor een VETgroep onderhoudsabonnement voor jou afzuigsystemen, dan kies je voor een maximaal resultaat uitgevoerd door Vetexperts.
Op vooraf geplande tijden voeren wij metingen uit, onderhouden het afzuigsysteem en vervangen zonodig onderdelen om het de afzuigventilatoren optimaal te laten draaien. Ondertussen draait uw bedrijf gewoon door en hebt u geen last van de werkzaamheden.

Kies voor VETgroep onderhoud en reparatie en:

– Reduceer geluidsproductie
– Ontvang NEN-certificering
– Voorkom uitval van installaties
– Verleng de levensduur van je installaties
– Verzekerd van snelle reparatie bij defecten
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts