=

Reconditioneren

Onderhoud en reparatie: Reconditioneren luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten kunnen na verloop van tijd minder effectief gaan werken, terwijl het energieverbruik enorm kan toenemen. Een goede oplossing om dit te voorkomen is het reconditioneren van luchtbehandelingskasten. Daarbij worden na inspectie de prestaties geoptimaliseerd en slijtage en achterstallig onderhoud verholpen. Denk daarbij aan ontroesten, coaten en opnieuw afdichten van een luchtbehandelingskast. Ook de mechanische onderdelen zoals de motor en de constructie kunnen hierbij worden meegenomen. Met reconditioneren i.c.m. periodiek onderhoud optimaliseer je de werking van installaties, verleng je de levensduur en voorkom je uitval door defecten.

Onderhoud aan luchtbehandelingskasten

Hoe is de huidige staat van de luchtbehandelingskasten in jouw gebouw of productieruimte? Kies voor vakkundig onderhoud bestaande uit o.a. een capaciteitscheck, doormeten van motoren, reiniging of vervanging van mechanische onderdelen, elektrotechnisch onderhoud, constructief onderhoud (bevestigingsmaterialen) en optimalisatie van prestaties.

Reparatie van afzuigventilatoren

Wanneer een onderdeel of een gehele installatie onverhoopt defect raakt, zorgen onze vakkundige experts voor snelle reparatie of vervanging zodat je snel verder kunt.

De zaken goed op orde

Kies voor een VETgroep onderhoudsabonnement voor uw luchtbehandelingskasten. Met periodiek onderhoud door VETgroep blijf je problemen eenvoudig voor en verleng je de levensduur van installaties. Onze vakkundige vetexperts zorgen al ruim tien jaar voor onderhoud en reparatie in een groot deel van de Nederlandse horeca, woningbouw, kantoren, zorg- en sportinstellingen, productieruimtes en de maritieme sector. Met een jaarlijks Vetgroep onderhoudscertificaat kun je aantonen dat je je zaken goed op orde hebt.

Kies voor VETgroep onderhoud en reparatie en:

– Reduceer geluidsproductie
– Ontvang NEN-certificering
– Voorkom uitval van installaties
– Verleng de levensduur van je installaties
– Verzekerd van snelle reparatie bij defecten
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts