=

WTW-units

Nieuwbouw en renovatie: WTW-units

Zorg voor een goed binnenklimaat met WTW-units met warmteterugwinning. Met een dergelijk ventilatiesysteem zorg je voor een optimaal woon- en/of werkklimaat én wordt de warmte of koude die al aanwezig is duurzaam hergebruikt. Zo gaat er geen energie verloren. Bij de montage en renovatie van een WTW-unit kun je rekenen op de vakkundige experts van VETgroep. Zowel bij montage van compleet nieuwe systemen als bij vervanging van een bestaand systeem. Zo zorg je voor een optimale luchtkwaliteit en verhoog je de duurzaamheid.

Montage of vervanging van afzuigsystemen

Moet er een nieuwe WTW-unit geïnstalleerd worden? Of is er een bestaand systeem aanwezig dat gerenoveerd moet worden? Kies voor montage door vakkundige vetexperts. Of het nu gaat om complete systemen of onderdelen zoals de WTW-unit, plafond- en wandroosters en vast of flexibel kanaalwerk voor de aan- en afvoer richting de WTW-unit.

Onderhoud van afzuigsystemen

Ook voor periodiek onderhoud van een nieuwe of gerenoveerde WTW-unit kun je rekenen op onze vakkundige vetexperts.

De zaken goed op orde

Met nieuwbouw of renovatie van jouw installatie door Vetgroep beschik je over een installatie op topniveau. Onze vakkundige vetexperts bouwen en renoveren al jaren WTW-units in het overgrote deel van de Nederlandse horeca, woningbouw, kantoren, zorg- en sportinstellingen, productieruimtes en de maritieme sector. Met de bij onze werkzaamheden bijhorende onderhoudsrapporten kun je bij de gebruikers van het gebouw aantonen dat je je zaken goed op orde hebt.

Kies voor VETgroep nieuwbouw en renovatie en:

– Verhoog de duurzaamheid
– Lagere verbruiks- en onderhoudskosten
– Vermindering storingen
– Verleng de levensduur van je installaties
– Rapportage met inzicht in de verbeterde resultaten
– NEN-certificering
– Verminder ziekteverzuim en gezondheidsklachten
– Verbetering van het functioneren van jouw luchtbehandelingskasten
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts