=

Airconditioning

Nieuwbouw en renovatie: Airconditioning

Een goede airconditioning is van groot belang voor zowel de leefbaarheid als het werkklimaat van een gebouw. Een slecht of onvoldoende werkende airco kan grote gevolgen hebben voor de luchtkwaliteit en de omgevingstemperatuur. Reken daarom bij nieuwbouw of renovatie van airconditioning op de vakkundige experts van VETgroep. Zowel bij montage van compleet nieuwe systemen als bij vervanging van een bestaande airconditioning. Zo zorg je voor een optimale luchtkwaliteit en temperatuurbeheersing.

Nieuwbouw of renovatie van airconditioning

Moet er een nieuwe airconditioning geïnstalleerd worden? Of is er een bestaande airconditioning aanwezig die gerenoveerd moet worden? Kies voor montage door vakkundige vetexperts. Of het nu gaat om complete systemen of onderdelen zoals de binnen- of buitenunits.

Onderhoud van airconditioning

Ook voor periodiek onderhoud van een nieuwe of gerenoveerde airconditioning kun je rekenen op onze vakkundige vetexperts.

De zaken goed op orde

Met nieuwbouw of renovatie van jouw airconditioning door VETgroep beschik je over een airconditioning op topniveau. Onze vakkundige vetexperts zorgen al ruim tien jaar voor optimaal geconditioneerde ruimtes in het overgrote deel van Nederlandse horeca, woningbouw, kantoren, zorg- en sportinstellingen, productieruimtes en de maritieme sector.

Kies voor VETgroep airconditioning nieuwbouw en renovatie:

– Lagere verbruiks- en onderhoudskosten
– Vermindering storingen
– Rapportage met inzicht in de verbeterde resultaten
– NEN-certificering
– Minder ziekteverzuim
– Verbetering leef- en werkomgeving
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts