=

Afzuigsystemen

Nieuwbouw en renovatie: Afzuigsystemen

Afzuigsystemen zijn van groot belang voor zowel de leefbaarheid, het werkklimaat als de duurzaamheid van een gebouw. Een slecht of onvoldoende werkend afzuig- of luchtsysteem kan grote gevolgen hebben. Reken daarom bij nieuwbouw of renovatie van afzuigsystemen op de vakkundige experts van VETgroep. Zowel bij montage van compleet nieuwe systemen als bij vervanging van een bestaand afzuigsysteem. Zo zorg je voor een optimale luchtkwaliteit en verhoog je de brandveiligheid.

Montage of vervanging van afzuigsystemen

Moet er een nieuw afzuigsysteem geïnstalleerd worden? Of is er een bestaand afzuigsysteem aanwezig dat gerenoveerd moet worden? Kies voor montage door vakkundige vetexperts. Of het nu gaat om complete systemen of onderdelen zoals de afzuigmotor, toevoermotoren, geurfilterkast, kanaalwerk, luchtbehandelingskast, afzuigkap, motorbox, brandkleppen of WTW-box. Daarnaast ontzorgen onze vakkundige experts je met montage van inspectieluiken en standenregelaars, het coaten van kanaalwerk en montage en vervanging van filters.

Onderhoud van afzuigsystemen

Ook voor periodiek onderhoud van jouw nieuwe of gerenoveerde afzuigsysteem kun je rekenen op onze vakkundige vetexperts.

De zaken goed op orde

Met nieuwbouw of renovatie van jouw installatie door Vetgroep beschik je over een afzuiginstallatie op topniveau. Onze vakkundige vetexperts bouwen en renoveren al ruim tien jaar luchtinstallaties in het overgrote deel van de Nederlandse horeca, woningbouw, kantoren, zorg- en sportinstellingen, productieruimtes en de maritieme sector.

Kies voor VETgroep nieuwbouw en renovatie en:

– Verhoog de duurzaamheid
– Lagere verbruiks- en onderhoudskosten
– Vermindering storingen
– Verleng de levensduur van je installaties
– Verhoog de brandveiligheid, verminder brandgevaarlijke situaties
– Verbetering van het functioneren van uw luchtbehandelingskasten
– Bespaar op energiekosten
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts