=

Vacature Accountmanager

Jij bent VET goed in het onderhouden van relaties. En dat komt goed uit, want daar zitten wij echt op te wachten – en onze klanten ook. Het is tijd om hen structureel meer aandacht te geven. Te luisteren, te observeren en mee te denken in hun behoefte. Daarom word jij accountmanager bij de VETgroep uit Rotterdam.

VETgroep verzorgt sinds 2012 het reinigings- en onderhoudswerk van technische installaties en vetkanalen voor horecazaken, hotels en restaurants in heel Nederland. Bekende namen, grote en kleine bedrijven. Als accountmanager ga je langs om een koffietje te doen en om je gezicht te laten zien. Wij hoeven jou vast niet uit te leggen dat er naast tevreden klanten ook een commercieel belang is.

Dit ga je doen

Klanten van VETgroep hebben geen ‘last’ van het onderhoud, omdat wij alles op de achtergrond hebben geregeld. Aan jou de schone taak om tijdens je bezoek naar hen te luisteren en mee te denken in hun behoefte. Er liggen nog zoveel kansen om onze dienstverlening uit te breiden. 

-> Je hebt wekelijks intern overleg op operationeel niveau en je updatet over onze klanten
-> Je bezoekt wekelijks contractklanten en je bezoekt jaarlijks belangrijke relaties
-> Je regelt waar nodig klachtafhandelingen en checkt of de klant weer echt tevreden is
-> Je registreert klantafspraken en acties in ons CRM-systeem én je zorgt ervoor dat je collega’s dit systeem ook echt gaan gebruiken
-> Je bent de ogen en oren van ons kantoor bij de klant en je signaleert kansen voor VETgroep
-> Natuurlijk is het handig dat je affiniteit hebt met de techniek, maar we vinden het vooral belangrijk dat je interesse hebt in de bedrijven. 

Dit neem je mee

VETgroep heeft alle systemen in huis om jouw werk makkelijker en inzichtelijker te maken. Je hebt daarom al ervaring met Exact- en CRM-systemen. En anders maak je het je snel eigen. Zie je kansen om de workflow te verbeteren? Kom maar op.

-> Je bent lekker proactief, die wachtstand is niks voor jou
-> 
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, jouw klanten ontbreekt het aan niets
-> Je werkt gedisciplineerd en efficiënt, wel zo fijn als je je eigen planning beheert
-> Je kan makkelijk verbanden leggen tussen klantbehoefte en ons aanbod
-> Je bent natuurlijk representatief en je legt makkelijk contact met mensen op elk niveau

Bij VETgroep krijg je veel vrijheid, maar je moet wel je zaakjes op orde hebben. Daarom geven we de voorkeur aan iemand met ervaring in een commerciële functie. Iemand die aan een half woord genoeg heeft en initiatief toont.

Solliciteren 

Heb jij nou VET veel zin om onze klanten nog meer service te bieden dan ze gewend zijn? We kijken uit naar je sollicitatie als Accountmanager. Je mag solliciteren bij Dave, eigenaar en oprichter van VETgroep Rotterdam. Stuur je een motivatiebrief mee? Vinden we leuk. Je hoort binnen twee werkdagen van ons. 

Bellen mag natuurlijk ook. Je kunt Dave bereiken via 06 – 24 97 16 00.