=

Vastgoedbeheer expertises

De ventilatiesystemen in jouw vastgoed werken vaak dag en nacht. Vervuiling is daarom onvermijdelijk. Om een veilig woon- of werkklimaat te kunnen bieden is periodiek reinigen van luchtbehandelingsystemen en lucht- en ventilatiekanalen in jouw vastgoed dan ook noodzakelijk.

 

Inspectie en onderhoud

De regelmaat van inspectie en onderhoud is afhankelijk van de inrichting van je vastgoed, het leef- en werkpatroon van de gebruikers en de fijnstofbelasting uit de directe omgeving. Vuil, vet en stof kunnen luchtkanalen vernauwen waardoor hun werking beneden de gewenste waarden komt. Je kan een veilig leef- of werkklimaat dan niet langer garanderen, met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Wij hebben ruime ervaring binnen de vastgoedbranche, kennen de specifieke regelgeving, zijn ISO en VCA gecertificeerd en kunnen vaak snel binnen jouw pand(en) aan de slag. Of het nu gaat om bouwstof tijdens of na nieuwbouw (vaak zitten nieuwe kanalen al vol stof en betonresten), inspectie, onderhoud en vervanging van filters, afzuigventielen en ventilatieroosters of om gehele luchtinstallaties en -kanalen. VETgroep reinigt afhankelijk van het gebouw met verschillende technieken en met zeer krachtige industriƫle apparatuur. Houd je vastgoed veilig en kies voor de vertrouwde vakkundigheid van onze Vetexperts.