=

Horeca expertises

In de professionele (groot)keuken is optimale hygiëne van het grootste belang. Zeker op de plekken waar vervuiling vaak niet direct zichtbaar is: afzuiginstallaties, filters, vetkanalen, vetputten, luchtinstallaties, airsocks en klimaatsystemen. Stof, bacteriën, vetafzetting andere vuilresten verminderen niet alleen de werking van deze apparatuur, ze zorgen ook voor problemen met de voedselveiligheid én brandgevaar!

 

Tijdig reinigen voorkomt o.a. brandgevaar

Specialistische periodieke (diepte)reiniging van o.a. vet- en luchtkanalen is jouw beste verzekering tegen brandgevaar. Om jouw keuken en horeca schoon en brandveilig te houden en om te voldoen aan de steeds strengere eisen die verzekeraars en overheid hieraan stellen. Onze vakkundige experts hebben jarenlange ervaring in horeca en grootkeukens. Wij werken zo veel mogelijk met borstel-, stoom-, straal- en hogedrukreiniging, zonder chemische reinigingsmiddelen. Daarom kun je onze Vetexperts ook buiten de keukens inzetten voor grondige reiniging van bijvoorbeeld vloeren, terrassen, wanden, daken en gevels van uw vestigingsplek.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Wij hebben ruim 10 jaar horeca-ervaring, kennen de (brand)veiligheids- en voedselregelgeving, zijn ISO en VCA gecertificeerd en kunnen vaak snel aan de slag. Vraag een vrijblijvende inspectie aan, dan laten wij zien wat er in jouw situatie nodig is voor de juiste veiligheid en optimale werking van uw horeca-apparatuur en -keuken.