=

Schone ventilatiekanalen; een musthave in deze tijd.

Een schoon en kwalitatief luchtventilatiesysteem is onmisbaar in deze tijd. Bij alle bedrijven ligt de focus nu op een goede gezondheid van het personeel en van de klanten. Om de gezondheid te kunnen waarborgen, is het van belang dat er een optimaal leef- en werkklimaat is op kantoor, op school, in winkels, horeca, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of verenigingsgebouwen. Hoe zorgt VETKanaal ervoor dat de ventilatiekanalen fris en in optimale conditie zijn?

Vaststellen hoe het huidige binnenklimaat is

Maar liefst 80% van alle bedrijven in Nederland heeft last van een slecht binnenklimaat. Hoe herkennen wij een slecht binnenklimaat? Personeel heeft vaak last van vage klachten zoals hoofdpijn, droge ogen, tocht, het voelt klammig en het is te koud of te warm. Dit komt de productiviteit, sfeer en gastvrijheid natuurlijk niet ten goede.

Binnenklimaat verbeteren

Ten eerste is elke dag ventileren erg belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Ook helpt het om duurzame en natuurlijke producten te gebruiken voor bijvoorbeeld de schoonmaak, waarbij geen giftige stoffen of dampen vrijkomen. Zo maak je de lucht niet nog viezer. Nog een tip is om vocht en condens zoveel mogelijk te vermijden. Dit doe je door op tijd de afzuiging aan te zetten en voldoende te ventileren.

Ventilatiekanalen laten reinigen

De grootste oorzaak van een ongezond binnenklimaat is het slecht onderhoud van de ventilatiekanalen. Hoe schoon zijn jouw ventilatiekanalen eigenlijk? Dit kun je VET gemakkelijk door ons team laten inspecteren. Schone ventilatiekanalen hebben veel voordelen voor jou als bedrijf: 

Het hele jaar door schone luchtkanalen

Schone luchtkanalen en een fijn binnenklimaat zijn erg belangrijk. Wil je verzekerd zijn van een prettig binnenklimaat het hele jaar door? Neem dan contact op met ons, dan plannen we VET snel een afspraak in voor de inspectie. Zo maken we samen een gezond leef- en werkmilieu mogelijk.