=

Keuren en certificering brandblussers

Keuren en certificering brandblussers

Bij elke beginnende brand is het zaak om deze zo snel mogelijk te doven voordat het vuur om zich heen kan grijpen. Een goed werkend brandblussysteem is daarom van levensbelang. Net zoals de periodieke keuring van je brand- en vetblussers, want in noodsituaties moet je daar volledig op kunnen vertrouwen.

Levering en keuring brandblussers en vetblussers

De vakkundige experts van VETgroep zorgen ervoor dat jij over de juiste gecertificeerde brandblussers en vetblussers beschikt en dat deze altijd optimaal inzetbaar zijn. Door een jaarlijkse keuring en certificatie blijven je installaties in de juiste conditie. De blussers hebben een hoog drukvermogen en bevatten blusschuim met milieukeur. Door het eenvoudige bedieningssysteem zijn snel inzetbaar. In het geval je de blussers moest gebruiken kunnen wij ze snel weer hervullen.

Keuring en certificering

Bij periodiek onderhoud en certificering door onze servicedienst garanderen wij een gebruiksperiode van tien jaar!

De zaken goed op orde

Met periodieke keuringen en certificering door VETgroep voldoe je aan alle normen. Met de jaarlijks door ons verzorgde keuringen en onderhoudswerkzaamheden kun je aantonen dat je je zaken op het gebied van brandveiligheid goed op orde hebt.

Kies voor VETgroep keuren en certificeren van brandblussers en:

– Verleng de levensduur
– Milieuvriendelijk (blusschuim met milieukeur)
– Verhoog de brandveiligheid
– Wordt volledig ontzorgd door onze vetexperts