Hallo horecaondernemer,

Het zomerseizoen komt eraan en dat betekent volle terrassen en drukte! Zorg ervoor dat je zaak probleemloos blijft draaien door je vetkanalen tijdig te laten reinigen. Vervuilde vetkanalen verhogen het risico op brand en kunnen leiden tot boetes en sluitingen.

We vertellen je graag hoe wij kunnen helpen bij het reinigen van jouw vetkanalen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom kies je voor VET?

  • Bespaar op energie en verleng de levensduur van je installaties
  • Verbeterde brandveiligheid en duurzaamheid
  • Voorkom boetes en sluitingen door hygiëne-inspecties

Onze experts met meer dan tien jaar ervaring zorgen voor brandschone kanalen en het jaarlijkse VETgroep Vetcertificaat toont aan dat je voldoet aan alle eisen.

Testimonials van tevreden klanten:

“Dankzij VETgroep is onze keuken brandschoon en voldoen we aan alle regelgeving.”

– Restaurant De Bijenkorf

Neem contact op en ervaar de voordelen

Wij waarderen jouw drukke schema als horecaondernemer: het invullen kost slechts een paar minuten en een kennismaking of advies is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Wat andere ondernemers zich afvragen

Moet de gehele installatie worden gereinigd of kan dit ook gedeeltelijk en goedkoper?

We inspecteren altijd vooraf de installatie om een juist onderhoudsplan te bepalen. Dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld alleen de 1e brandzones worden gereinigd en delen van het kanaal onnodig worden uitgesloten. Onze prijzen voor projecten zijn gebaseerd op een teamprijzen per dag i.v.m. de gemiddelde duur van het project en om veiligheid technische redenen. Wij werken volgens de Europese richtlijnen van de branche organisatie EVHA waar wij bij zijn aangesloten. De VETgroep is ISO9001 – 14001 en VCA gecertificeerd.  Wij zorgen ervoor dat de afzuiginstallatie altijd goed functioneert en voldoet aan de eisen van de verzekeraars en omgevingsdiensten.

Hoeveel uur aan werk hebben jullie nodig om onze installatie te reinigen?

Het hangt allemaal af van hoe groot de installatie is en hoeveel (achterstallig) onderhoud er is. Bij grote installaties met veel meters of zware verontreiniging moeten er meerdere teams worden ingezet om de klus in één dag gereed te krijgen.  Het is daarom volledig afhankelijk van de situatie in jouw keuken.

Welke werkzaamheden verwachten jullie te gaan doen en waar is de prijsstelling op gebaseerd?

Voor functionaliteit en veiligheid van de installatie reinigen wij altijd de complete installatie. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, bekijken onze inspecteurs of we zonder op kwaliteit in te boeten middels aanpassingen de installatie toch volgens de norm gecertificeerd kunnen opleveren.  Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen en Europese normen.