Hallo Rotterdamse horecaondernemer,

Het zomerseizoen gaat beginnen! Waarschijnlijk kun je niet wachten tot de terrassen weer goed gevuld zijn. Wat je natuurlijk niet wilt, is dat je zaak stil komt te liggen. Misschien weet je het al, maar de Amsterdamse gemeente gaat strenger controleren op schone kanalen in jouw keuken. Want: vieze vetkanalen vergroten de kans op brand, dus onderneemt jouw gemeente op dit moment actie.

We vertellen je graag hoe wij kunnen helpen bij het reinigen van jouw vetkanalen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eerst nog wat meer informatie?

Dat begrijpen we. Daarom hebben we een aantal bijkomende voordelen genoemd die je kunt verwachten wanneer jij (periodiek) je vetkanalen laat reinigen.

  • je bespaart op energie;
  • je installaties gaan langer mee;
  • er zijn minder middelen nodig om je vetkanalen te reinigen, doordat wij deze voorzien van onze speciale coating RZ-Clean-Seal;
  • je verbetert de brandveiligheid;
  • je bent duurzamer bezig;
  • Voorkom hygiëne-/veiligheid boetes en -sluitingen.

Jouw vetkanalen op orde met de VETgroep

Met regelmatige reiniging en certificering door de VETgroep voorkom je problemen. Onze ervaren vetexperts zorgen al meer dan tien jaar voor brandschone kanalen in het merendeel van de Nederlandse horeca. Met het jaarlijkse VETgroep Vetcertificaat kun je aan je verzekeraar, gemeente en omgevingsdiensten laten zien dat jij alles goed geregeld hebt.

Vragen of aan de slag?

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten, hoe wij te werk gaan, wat de kosten zijn en/of op welke termijn we langs kunnen komen?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Wat andere ondernemers zich afvragen

Moet de gehele installatie worden gereinigd of kan dit ook gedeeltelijk en goedkoper?

We inspecteren altijd vooraf de installatie om een juist onderhoudsplan te bepalen. Dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld alleen de 1e brandzones worden gereinigd en delen van het kanaal onnodig worden uitgesloten. Onze prijzen voor projecten zijn gebaseerd op een teamprijzen per dag i.v.m. de gemiddelde duur van het project en om veiligheid technische redenen. Wij werken volgens de Europese richtlijnen van de branche organisatie EVHA waar wij bij zijn aangesloten. De VETgroep is ISO9001 – 14001 en VCA gecertificeerd.  Wij zorgen ervoor dat de afzuiginstallatie altijd goed functioneert en voldoet aan de eisen van de verzekeraars en omgevingsdiensten.

Hoeveel uur aan werk hebben jullie nodig om onze installatie te reinigen?

Het hangt allemaal af van hoe groot de installatie is en hoeveel (achterstallig) onderhoud er is. Bij grote installaties met veel meters of zware verontreiniging moeten er meerdere teams worden ingezet om de klus in één dag gereed te krijgen.  Het is daarom volledig afhankelijk van de situatie in jouw keuken.

Welke werkzaamheden verwachten jullie te gaan doen en waar is de prijsstelling op gebaseerd?

Voor functionaliteit en veiligheid van de installatie reinigen wij altijd de complete installatie. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, bekijken onze inspecteurs of we zonder op kwaliteit in te boeten middels aanpassingen de installatie toch volgens de norm gecertificeerd kunnen opleveren.  Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen en Europese normen.