=

Optimale brandveiligheid in jouw keuken

Met elke week weer veel gasten in jouw horecazaak, moet deze natuurlijk wel veilig zijn. Als experts in het reinigen van vetputten en leidingen voor horecabedrijven en met expertise in keuring en certificering van brandblussers, willen we graag enkele waardevolle tips met je delen om horeca-branden in de keuken te kunnen voorkomen.

Zo voorkom je een keukenbrand in jouw horecazaak.

 

Het voorkomen van keukenbranden in de horeca is natuurlijk van groot belang voor de veiligheid van jouw medewerkers en gasten, evenals voor de continuïteit van jouw bedrijf. Als specialist op het gebied van vetput- en leidingreiniging, en met expertise in keuring en certificering van brandblussers, levert VETgroep hoogwaardige diensten en oplossingen om de veiligheid en efficiëntie van keukens te verbeteren. We staan altijd klaar om bij te dragen aan een veiligere keukenomgeving voor jouw horecabedrijf.

RZ-CLEAN-SEAL: veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak in één

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werken we bij de VETgroep met het innovatieve product RZ-CLEAN-SEAL. RZ-CLEAN-SEAL fungeert als een hitteschild, waardoor de brandveiligheid van het afzuigsysteem wordt verbeterd. Deze op waterbasis ontwikkelde coating is elastisch en bestand tegen water, olie, zuren en alkaliën. Dankzij de vuilafstotende eigenschappen, wordt de hechting van nieuwe vervuiling voorkomen. Dit optimaliseert preventief onderhoud, verbetert de functionaliteit en verhoogt de algehele brandveiligheid. Met zijn geavanceerde kenmerken biedt RZ-CLEAN-SEAL een veelzijdige bescherming en verbeterde functionaliteit voor grootkeuken afzuigsystemen.

Voor meer informatie of advies over brandpreventie in de keuken en/of RZ-CLEAN-SEAL, neem contact met ons op via 010 – 763 06 17 of via info@vetgroep.nl.

Over VETgroep 

VETgroep is jouw partner voor het reinigen van vetputten en leidingen in de horeca. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de keuring en certificering van brandblussers. Met jarenlange ervaring in de branche bieden we deskundigheid en hoogwaardige oplossingen om de veiligheid en efficiëntie van jouw keuken te verbeteren.

Direct contact opnemen

Telefoonnummer:  010 – 763 06 17 

Email: info@vetgroep.nl 

Contactgegevens: VETgroep, Florijnstraat 81a, 2988CL Ridderkerk