=

Veiligheid expertises

Staat veiligheid bij jou voorop? Voor jezelf, medewerkers, apparatuur en gebouwen. Bij VETgroep tref je alle diensten op het gebied van veiligheid onder één dak. Inspectie en onderhoud van bijvoorbeeld blusmiddelen, brandslanghaspels, noodverlichting en EHBO-voorzieningen kunnen in één keer worden uitgevoerd zodat deze veiligheidscontroles jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoren.

 

Blusmiddelen en veiligheidsmaterialen

Zowel de overheid als verzekeraars stellen strenge eisen aan controle van blusmiddelen en veiligheidsmaterialen. Zo is het verplicht om bijvoorbeeld een brandslanghaspel jaarlijks te laten keuren (vanwege mogelijke legionellabesmettingen op drinkwater) en deze dient zelfs eenmaal per vijf jaar volledig afgeperst te worden. Nalatigheid hierin kan zorgen voor onveilige situaties en overtredingen, met alle gevolgen van dien. Zowel bij een controle door de brandweer of bij een daadwerkelijke calamiteit met alle (financiële) gevolgen daarvan voor jou en jouw onderneming.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Als erkend onderhoudsbedrijf zijn wij ISO en VCA gecertificeerd en kennen we de specifieke veiligheidsregelgeving. VETgroep biedt maatwerk op jouw locatie en adviseert en ontzorgt je met een compleet veiligheids-onderhoudsplan voor alle periodieke controles. Zo ben je verzekert dat alle blusmiddelen in de juiste conditie verkeren en werken wanneer je ze daadwerkelijk nodig hebt. Houd je bedrijf veilig en kies voor de vertrouwde vakkundigheid van onze Vetexperts.