=

Maritiem expertises

Luchtbehandeling op schepen is (zeker op zee) van levensbelang. Op een zeeschip, binnenvaartschip, horecaschip, boor- of productieplatform is de bemanning vaak volledig afhankelijk van de lucht die via luchtsystemen wordt aan- en afgevoerd. Deze kanalen vervuilen snel door intensief gebruik van de verblijven.

 

Beperken van kosten en onderhoudstijd

Inspectie, onderhoud, reiniging en reparatie van luchtbehandelingskasten, luchtkanalen, afzuigsystemen of vetkanalen dient op schepen zo snel mogelijk te worden uitgevoerd. Bij VETgroep weten we als geen ander dat in de maritieme sector elk uur dat een schip stilligt telt. Daarnaast bestaat het risico dat uw schip na een (overheids)controle met een aantal constateringen niet uit mag varen, met alle gevolgen van dien. Al deze kosten staan in geen verhouding tot de kosten van een inspectie- of onderhoudsbeurt. Daarbij zetten onze Vetexperts alles in het werk om de onderhoudstijd zo beperkt mogelijk te houden.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Wij hebben ruim 10 jaar maritieme ervaring, kennen de maritieme regelgeving, zijn ISO en VCA gecertificeerd en kunnen vaak dezelfde dag nog op uw schip of platform aan de slag. Voor o.a. inspectie, onderhoud, reiniging, certificatie en veiligheidsinstructie aan jouw (kombuis)bemanning. Via onze calamiteitenservice kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.