=

Industrie expertises

De lucht- en ventilatiesystemen in jouw industriële productieomgeving krijgen vaak veel te voorduren. Van vet en roetvorming tot ultrafijnstof, vocht, schimmels, virussen en zelfs ongedierte. Deze kunnen zorgen voor onveilige, ongezonde en brandgevaarlijke omstandigheden. Niet alleen verontreinigde (en daardoor vernauwde) luchtkanalen maar ook filters en andere componenten kunnen verzadigd raken van vuil en stof. Hierdoor komt hun werking beneden de gewenste waarden, met alle gevolgen van dien.

 

Installatie- of totaalreiniging

Inspectie, onderhoud en reiniging van deze systemen binnen of buiten industriële ruimtes en gebouwen vragen om speciale vereisten en vaardigheden, zoals bijvoorbeeld werken op hoogte of in complexe constructuele situaties. Onze vakkundige experts hebben hier jarenlange ervaring mee. VETgroep reinigt lucht- en rookgaskanalen met lengtes tot wel 500 meter en meer. Naast de luchtinstallaties en -kanalen kunnen wij ook omliggende elementen zoals stalen constructies, lichtlijnen, installaties, roosters en gehele technische ruimtes meenemen in een totaalreiniging. VETgroep reinigt afhankelijk van de omstandigheden met verschillende technieken en met zeer krachtige industriële apparatuur.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Zij bieden maatwerk op jouw locatie, adviseren je en stellen een meerjaren-onderhoudsplan op. Dit wordt afgestemd op jouw wensen, de soort(en) verontreiniging en de geldende veiligheidseisen. Daarnaast beschik je via onze filtermanagement service altijd tijdig over de juiste filters. Wij hebben ruime ervaring binnen de industrie, kennen de specifieke regelgeving, zijn ISO en VCA gecertificeerd en kunnen vaak snel binnen jouw ruimtes en gebouwen aan de slag. Hou jouw productieomgeving veilig en kies voor de vertrouwde vakkundigheid van onze Vetexperts.