=

Bouw en renovatie expertises

Bij (nieuw)bouw, renovatie en onderhoud van zowel bedrijfspanden, horecavastgoed als woningen en appartementencomplexen komt veel kijken op het gebied van technische luchtinstallaties. Een goede aanpak direct vanaf de start scheelt verderop in het bouw- of renovatieproces handenvol werk en hoofdbrekens.

 

Luchtkanalen in nieuwbouw

Bij nieuwbouw is het van belang luchtkanalen schoon op te leveren. In de meeste gevallen raken deze tijdens de bouw reeds verontreinigd met bouwstof en betonresten. Onze Vetexperts passen industriƫle technieken toe die deze verontreiniging krachtig verwijderen.

 

Reconditionering van luchtinstallaties

In het geval van renovatie van bestaand vastgoed, of de ombouw naar een andere bestemming (zoals bijvoorbeeld van bedrijfspand naar woningen of naar horeca) is een bestaande luchtinstallatie na reconditionering door VETgroep in veel gevallen weer optimaal bruikbaar. Onze Vetexperts zorgen ervoor dat de installaties weer in optimale conditie komen en aan de hedendaagse normen en eisen voldoen. Door de technische levensduur van deze installaties te verlengen bespaar je veel vervangings- en toekomstige onderhoudskosten.

 

Wand-, dak- en gevelreiniging

Daken en gevels vormen vaak een sluitpost bij renovaties. Toch bepalen zij in grote mate de levensduur en de uitstraling van een pand. Stoom-, straal, of thermische reiniging door Vetexperts kan zonder chemische toevoegingen vervuiling door schimmels, mossen, luchtverontreiniging en zelfs graffity verwijderen.

 

VETgroep laat het zien!

Schakel daarom altijd de vakkundige experts van VETgroep in. Wij hebben ruime ervaring binnen de vastgoedbranche, kennen de specifieke regelgeving, zijn ISO en VCA gecertificeerd en kunnen vaak snel binnen uw pand(en) aan de slag. Of het nu gaat om de luchtinstallaties of reiniging van wanden, daken en gevels. Vetgroep reinigt en onderhoudt afhankelijk van jouw gebouw met verschillende technieken en met zeer krachtige industriƫle apparatuur. Houd jouw vastgoed veilig en kies voor de vertrouwde vakkundigheid van onze Vetexperts.